HVZ Pinkstertoernooi


Hockey Vereniging Zevenaar (HVZ) organiseerde na twee jaar afwezigheid, dit jaar (2022) weer het
HVZ Pinkstertoernooi. Helaas is het aantal inschrijvingen onder de minimale grens gebleven en zullen we aankomende jaar (2023) een nieuwe ronde starten. 
Hockey Vereniging Zevenaar (HVZ) organiseert dit jaar weer het Pinkstertoernooi voor B & C Junioren en heel bijzonder: dit jaar ook voor de A-junioren!

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022 is Sportpark Hengelder weer het toneel voor een gezellig, sportief en spetterend hockeytoernooi met nationale én internationale teams. Niveau: Subtop, 1e, 2e, 3e en 4e klasse.

Tijdens het unieke HVZ Pinkstertoernooi kun je naast hockey genieten van diverse leuke dagactiviteiten, een heerlijke barbecue en natuurlijk een spetterende feestavond! De kosten bedragen € 45 per persoon (incl. ontbijt, 2x lunch en de barbecue). Voor de teambegeleiding bedragen de kosten ook € 35 per persoon.
Per team wordt € 50 borg gevraagd.

Deelnemers overnachten in zelf meegebrachte tenten. De begeleiders (minimaal 2 personen) dienen 21 jaar of ouder te zijn.
Het toernooi gaat door onder voorbehoud van minimaal 12 teams (max. 30 teams).

De inschrijving is pas definitief wanneer het toernooigeld vóór 25 mei 2022 is ontvangen. LET OP: Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst betaling.


Facebook: Hockey Vereniging Zevenaar