Enthousiaste en vrolijke ouders/verzorgers voor de bar en wedstrijdtafel gezocht!

15-9 Nieuws Beste ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

De vakantieperiode is weer voorbij en de competitie gaat weer van start. We mogen weer gezellig langs de velden staan, onder het genot van een kopje of thee een praatje maken met andere ouders en samen naar de wedstrijden kijken.
Dat betekent ook dat we weer vrijwilligers nodig hebben voor de wedstrijdtafel en de bar. Wij geven graag uitleg over het reilen en zeilen van de wedstrijdtafel en achter de bar.

De wedstrijdtafel vormt het centrale punt van de zaterdag, het visitekaartje voor de bezoekende teams. De taken die hier (onder andere) bij komen kijken is het ontvangen van de gasten, het informeren over het veld en kleedkamer en de scheidsrechters ontvangen.

Het clubhuis is het gezellige hart van HVZ. Bij de bar werken we met vrijwillige barouders. De vrijwillige barouder wordt voorafgaand aan het maken van een nieuwe planning benaderd om zijn/haar wensen door te geven. Te denken valt aan: voor, tijdens of na de wedstrijd van je kind, op een thuis- of uitspeeldag, etc.. Wij doen ons best die wensen mee te nemen in het maken van de planning, waardoor je meer controle over je eigen agenda hebt.
Als vrijwillige barouder heb je geen ervaring nodig, een glimlach en de bereidheid om je handen uit de mouwen te steken is voldoende. De taken die hierbij bij horen zijn onder andere het bereiden van consumptieartikelen, afrekenen, vaatwasser in- en uitpakken, tafels/bar afnemen en voorraad aanvullen. Diensten van de barouders duren ca. 1,75-2 uur.

Voor beide taken hebben we enthousiaste en vrolijke ouders/verzorgers nodig die vol energie kunnen helpen bij het nog beter invullen van deze taken.

Heb je interesse of heb je nog vragen? Meld je aan zodat je kunt profiteren van de voordelen! Aanmelden kan via:
[email protected]
[email protected]

 
15-9-2021 Nieuws