Corona update en competitienieuws

1-6

Beste hockeyliefhebbers,

Hierbij even een update van de huidige situatie en wat jullie de aankomende periode kunnen verwachten.

De corona maatregelen worden één voor één versoepeld en we mogen steeds meer.

Hockeye(ste)rs boven de 27 hoeven vanaf 5 juni geen 1,5 meter afstand meer te houden bij de trainingen en jeugd teams mogen weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen uit de regio, oftewel, we zijn weer bijna terug bij normaal….. Alleen publiek is helaas nog steeds niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden.

Het seizoen loopt al vrijwel op het einde dus dat betekent dat de nieuwe teamindelingen ook al weer bijna bekend worden gemaakt.

De planning hiervoor is als volgt;

Zondag 6 juni rond 12 uur ‘s middags wordt de nieuwe teamindeling bekend gemaakt via een pushbericht op Lisa, hierbij zal ook wat uitleg gegeven worden over hoe de indeling tot stand is gekomen.

In de week van 7 t/m 11 juni trainen we nog in de oude teamsamenstelling en vanaf maandag 14 juni gaan we in de nieuwe teamsamenstellingen trainen.

In verband met de late start van de schoolvakanties hebben we besloten om dit jaar wat langer door te gaan met trainen, de laatste training van het seizoen zal zijn op vrijdag 16 juli.

De KNHB heeft te kennen gegeven graag nog een regionale competitie te willen organiseren voor jongste jeugd en junioren teams nu de overheid de mogelijkheid biedt om regionaal wedstrijden te spelen.

Uiteraard hebben wij al onze jongste jeugd en junioren teams hiervoor aangemeld.

Deze competitie zal gespeeld worden op 12, 19 en 26 juni en we gaan deze wedstrijden spelen in de nieuwe teamsamenstellingen. Het is dus wel zaak dat alle teams in de week na het bekend maken van de teamindeling zelfregelen dat er een coach is en dat er een rijschema gemaakt wordt.

De wedstrijden zullen in Lisa komen te staan met alle bijbehorende informatie zodra de bond de planning rond heeft.

Met sportieve groet,

TC HVZ

 
1-6-2021 Nieuws