HVZ nieuwsbrief

24-4 Nieuws Hallo Hockeyliefhebbers,

Hoera, we zien weer activiteiten op onze hockeyvelden. HVZ blijft in beweging!

Tulpencursus
Vandaag was de derde en laatste editie van de VTC Travel Solutions Tulpencursus van dit jaar. Ruim 50 kinderen genoten gedurende drie ochtenden van hun eerste kennismaking met hockey, onder leiding van onze ervaren trainers van Dames 1 en Heren 1. Natuurlijk hopen we dat ze kiezen voor hockey. Veel lof voor het vrijwilligersteam en de sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt!

Activiteiten
Afgelopen periode zijn er allerlei activiteiten georganiseerd voor de jeugd om toch te kunnen hockeyen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mix-toernooien en onderlinge wedstrijden. Ook hier zijn vele vrijwilligers druk bezig om alles te regelen. De Technische Commissie en andere vrijwilligers doen hun uiterste best om dit seizoen zoveel mogelijk te kunnen hockeyen, ondanks alle Corona beperkingen.

Seizoen 2021-2022
Ook voor volgend seizoen is de TC alweer volop bezig. Er moet van alles worden georganiseerd. Er wordt nagedacht over de trainers voor volgend seizoen, er worden gesprekken gevoerd, er wordt gekeken hoe we de teams het beste kunnen indelen. Het indelen van de teams is elk jaar een uitdaging die met zorg en toewijding wordt gedaan. De leden van de TC verdienen hiervoor respect, ook wanneer blijkt dat je niet precies in het team bent ingedeeld wat je graag wilde. Onze ervaring is, dat in korte tijd weer nieuwe vriendschappen worden gesloten. Begin juni wordt de nieuwe teamindeling bekendgemaakt.

Sponsorcommissie
Ondanks Corona is de sponsorcommissie erin geslaagd een aantal nieuwe sponsoren te werven. Nieuwe sponsoren die inmiddels zichtbaar zijn rond onze velden zijn Caprice bakstenen, Brasserie Bij Ons, New York Pizza, Hendriks Coffee en Factory Station. Met Volvo Harrie Arendsen en Gilsing Wonen werden de contracten vernieuwd. Fantastisch gedaan, leden van de Sponsorcommissie!

Ruim je rommel op!
Wat veel mensen niet weten is dat er ook doordeweeks overdag veel activiteit op de velden van HVZ is. Wekelijks zijn mensen aanwezig die de velden en de ruimte er omheen schoonmaken. Denk daarbij aan de vrijwilligers van de stichtingen die de velden in hun beheer hebben, maar ook aan de groep van Elver, die wekelijks rommel opruimt op en rondom de velden. Deze groep wordt met toewijding begeleidt door Kees de Graaf.

Het is wel lastig als er materialen op het veld blijven staan! Er kan dan niet goed worden schoongemaakt. Een oproep aan iedereen om na de trainingen de spullen van het veld te halen. Anders kunnen de vrijwilligers er niet goed bij!

Ook het legen van de vuilnisbakken en het schoonmaken van de toiletten is belangrijk en niet altijd het leukste werk, dus ga met de toiletten om zoals je dat thuis ook zou doen!

Materialen
Bij HVZ zijn veel materialen in bruikleen. Hier zijn twee personen van de Materiaal Commissie behoorlijk druk mee. Elk seizoen staat er voor elk team weer een gevulde teamtas klaar en als er iets kapot is van de keepersspullen wordt dit gemaakt. Ook deze mensen doen dat in hun vrije tijd.

Respect
Het meeste werk dat onze vrijwilligers verrichten gebeurt achter de schermen en in de vrije tijd. Wanneer je het ergens niet mee eens bent is mopperen de makkelijkste weg.
Als er iets is dat niet goed gaat, bedenk dan wat je zelf kunt doen om het op te lossen. Als dit niet lukt, praat er dan over met de personen die hierover gaan.

Vele handen maken licht werk!
We kunnen altijd hulp gebruiken. Ook mensen die handig zijn en af en toe willen klussen of iets kunnen repareren kunnen we goed gebruiken. Ook zoeken we nog mensen die kunnen helpen in de kantineā€¦

Een nieuw seizoen
Hopelijk gaan we een Corona-vrij seizoen tegemoet. Wij hebben er zin in, wij gaan ervoor!


Namens de TC en het bestuur van HVZ
 
24-4-2021 Mededelingen