HVZ blijft in beweging

8-3 Nieuws Hallo HVZ-ers,

Wat zijn wij blij dat er langzaam weer steeds meer mogelijk is.
Steeds meer leden mogen het veld weer op en kunnen sporten.
Een goede week geleden lagen onze velden nog onder een dik pak sneeuw en stonden wij nog op de schaats. Nu is het water al weer aangesloten voor de sproei installatie en kunnen we weer op een groen veld hockeyen.


De Winter-Academy is een groot succes gebleken! Alle dagen mochten we tot nog toe zo’n 120 kinderen ontvangen. Zij mochten genieten van een fantastische Clinic die onder leiding van Maarten en Marijn met hulp van Dames 1 en Heren 1. Ook in de pers is hier duidelijk aandacht aan besteed.


Zo zijn er ook nog diverse andere activiteiten geweest. We hebben geprobeerd om, uiteraard volgens de toegestane regels, toch nog zo veel mogelijk te bieden.
Extra trainingen voor de jongste jeugd, onderlinge toernooitjes, als ook de reguliere trainingen voor de groepen die nog mochten sporten.
En die groep wordt dus weer wat groter.
Let op; i.v.m. de grotere groep leden en de regel van de avondklok, zullen we het schema wel wat moeten aanpassen. Houdt hiervoor de Lisa site even goed in de gaten!

Wellicht ten overvloede: Kom alleen naar de club als je gezondheidsklachten vrij bent! Diegene die de welbekende klachten heeft (verkoudheid, keelpijn en / of temperatuur verhoging) blijf thuis! Dit geldt ook voor personen waarvan één of meer gezinsleden koorts (boven 38 graden Celsius) heeft.

Er is nu nog één groep leden waarvoor geldt; nog even geduld! Iedereen ouder dan 27 jaar mag nog even niet hockeyen. Speciaal voor deze groep; Houdt nog even vol.
Ik kan al wel melden dat er iets leuks zit aan te komen, speciaal voor jullie. Info volgt.

Voor ouders van (jongste) jeugdleden de trainingen geldt nog steeds: Kinderen alleen afzetten en ophalen op de parkeerplaats. Nog geen toeschouwers langs de lijn s.v.p. Dit is nog niet toegestaan.
We zullen bij het opzetten en inplannen van de trainingen rekening houden met de maatregelen die blijven gelden.
Kijk in LISA voor de actuele informatie.

Het clubhuis is ook nog gesloten, met dien verstande dat WC-bezoek tijdens trainingen wel mogelijk is, de vriezer is beschikbaar voor icepacks en ook is het mogelijk de EHBO doos te pakken. Douchen (na de training) is dus niet mogelijk.


Voor vragen en of opmerkingen betreffende de corona maatregelen zijn wij als bestuur van onze vereniging altijd bereikbaar. Per mail naar [email protected]


Met sportieve groet,

Namens het bestuur van HVZ
Manuel ter Maat.
 
8-3-2021 Nieuws