Vanaf hier wens ik u fijne kerstdagen en een gezond 2021!

24-12 Nieuws Beste Leden van HVZ,

2020 was voor ons allen een heel bijzonder jaar. Wat een impact heeft het virus op ons leven…
Een nieuwe werkelijkheid is ontstaan waar we niet op gerekend hadden. Wel hebben we weer kleine zaken leren waarderen, handen schudden, knuffelen, helaas het kan en mag allemaal even niet.

Ook voor wat betreft onze hockey sport is er helaas veel anders dan anders. Zoals géén competitie, géén Silver Cup, géén normale trainingen, geen tulpencursus, Pinkstertoernooi, schoolhockey toernooi, hockey kampen, zaalhockey, bezoek aan onze kantine, feesten, etc, etc.

We hebben toch geprobeerd om jullie zo veel mogelijk te laten sporten. De trainingen voor onze jeugd tot 18 jaar konden redelijk normaal doorgaan. Ook voor de senioren is er even de mogelijkheid geweest om een beetje te trainen (in kleine groepjes, met afstand).

Op dit moment wordt er de Winter academy gehouden op onze velden. Vijf zaterdagen voor de junioiren en jongste jeugd. Extra training om de hockeyskills nog even te verbeteren. Afgelopen zaterdag was de eerste keer. Geweldig om te zien dat onze jeugd nog zo enthousiast bezig kan zijn! Op 9 januari, 23 januari, 6 februari en 13 februari zijn de volgende clinics. Aanmelden kan nog steeds, zie onze website voor verdere info.
Dank aan de organisatoren, ook aan Heren 1 en Dames 1 voor hun hulp hierbij!

Achter de schermen gebeurt ook nog steeds veel. Er moet nog steeds veel geregeld worden en ik prijs mij gelukkig dat wij een geweldig team mensen hebben in de commissies als ook in het bestuur. Denk ook aan de mensen die onze stichtingen bemensen. Regelmatig wordt er vergaderd (online of met de nodige afstand).
Ik kan u verzekeren dat over HVZ goed gewaakt wordt, ook in deze tijd!
Graag bedank ik hierbij alle vrijwilligers, commissie- en bestuursleden voor hun inzet en enthousiasme. Geweldig werk leveren jullie!

Op 26 januari 2021 staat onze Algemene Leden Vergadering gepland. Wij willen deze online gaan houden via Microsoft Teams. Vanzelfsprekend ontvangt u hierover nog de nodige informatie.

We staan aan de vooravond van een grootse vaccinatie. Laten we hopen dat we in 2021 het virus kunnen verslaan. We kijken toch allemaal uit naar weer een stukje meer ruimte, een vrijer leven waarin we ook weer "normaal” kunnen sporten.

Proosten moeten we nu even op afstand, maar vanaf hier wens ik u fijne kerstdagen en een gezond 2021!

Uw voorzitter,
Manuel ter Maat.
 
24-12-2021 Mededelingen