Corona update

15-12 Nieuws Beste HVZ leden,

Zoals jullie ongetwijfeld gisteravond hebben gezien/gehoord heeft het kabinet besloten om wederom een pakket aan verzwaarde maatregelen in te voeren om Covid-19 het hoofd te bieden.

Voor ons als sporters betekent dit het volgende;

Jongste jeugd en junioren
kunnen blijven trainen zoals ze dit al deden.

Senioren (leden vanaf 18 jaar) mogen per vandaag nog maar met 2 personen "bij elkaar” zijn. Dit houdt in dat er maar met 2 i.p.v. met 4 personen per kwart veld getraind kan worden met inachtneming van de ondertussen bekende 1,5 meter afstand.

Het is aan de seniorenteams zelf om te besluiten of ze willen blijven trainen of dat ze hier van af zien. Zorg wel dat je dit binnen je team helder communiceert zodat iedereen op de hoogte is van wat er besloten is.

Van 21 december t/m 3 januari is het kerstvakantie en zal er sowieso geen training verzorgd worden vanuit HVZ. Op maandag 4 januari zullen de trainingen weer hervat worden volgens het winter rooster zoals dit nu in Lisa staat.

De KNHB heeft laten weten dat een hervatting van de competitie in januari niet meer als haalbaar wordt beschouwd en zet nu in op een hervatting in februari. Zodra hier meer over te melden valt zullen wij jullie hierover inlichten.

Maarten Stuurman en Marijn Roos zullen deze winter 5 zaterdagen een winterclinic verzorgen voor alle jongste jeugd en junioren leden. In de bijlage vind je hierover meer informatie en hoe je je kan inschrijven.

Deze winterclinic wordt door HVZ aangeboden dus hier zullen geen extra kosten aan verbonden zijn voor de deelnemers. De clinic staat ook open voor vriendjes of vriendinnetjes die op een leuke wijze kennis willen maken met de hockeysport dus "zeg het voort”…..

 Verder rest ons niks dan iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch en sportief nieuwjaar te wensen.

TC en bestuur HVZ
 
15-12-2021 Mededelingen Bijlage