Helaas, t/m 28 APRIL geen wedstrijden, geen trainingen en ook geen Tulpencursus

31-3 Nieuws
De overheid maakte dinsdag 31 maart bekend dat alle sportclubs hun complexen gesloten moeten houden. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor alle hockeyverenigingen. Aansluitend heeft de KNHB besloten alle competitiewedstrijden in het land tot en met 28 april af te gelasten.

De periode waarin de competities alsnog op het veld beslecht kunnen worden in dit hockeyseizoen is – in beschikbare wedstrijddagen gemeten – niet groot meer.
De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Ons doel is om, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten, het mogelijk te maken een aantal weken op de verenigingen te hockeyen. Op die manier willen we hockeyers en verenigingen alsnog een mooie periode vol hockey laten beleven. Daar zetten we nu onze energie, kennis en creativiteit op in. Zodra we de mogelijkheden concreet in kaart hebben, volgt een update aan alle verenigingen.

Op dit moment gaat het er echter vooral om er gezamenlijk voor te zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben die zorg ook kunnen ontvangen. We rekenen daarom op het begrip van alle hockeyers en verenigingen en hopen dat iedereen richting de zomer alsnog met veel plezier op de verenigingen terecht kan.

Meer informatie mbt hockey: HIER

 
31-3-2020 Nieuws