VTC Tulpencursus Hockey Instuif 2023

7-3 Nieuws VTC Tulpencursus Hockey Instuif

Voor jongens en meisjes uit Zevenaar en omgeving organiseren we ook dit jaar de leuke VTC Tulpencursus Hockey Instuif. Tijdens deze jaarlijkse sportieve en gezellige introductiecursus kunnen kinderen, die dit jaar 5 jaar of ouder worden, gratis en vrijblijvend kennismaken met de hockeysport.

De Tulpencursus bestaat uit drie trainingen op de zaterdagochtenden van 8, 15 en 22 april, telkens van 9:30 tot 10:30 uur. In verband met de verwachte toeloop is het verzoek aan een ieder die wil meedoen, om ongeveer 15 minuten vóór aanvang aanwezig te zijn bij het clubgebouw van HVZ op Sportpark Hengelder.

Mede dankzij onze sponsoren is deelname aan de Tulpencursus kosteloos.
Traditiegetrouw zorgt HVZ voor gezellige ochtenden, waarbij veel te doen zal zijn op en langs de hockeyvelden. Onder de enthousiaste begeleiding van spelers van het eerste Heren- en Dames hockeyteam worden de kinderen spelenderwijs een aantal beginselen van het hockey bijgebracht.
Heb je geen hockeystick? Geen probleem, want tijdens de Tulpencursus kun je die lenen. Word je na de Tulpencursus lid, dan ontvang je een waardebon voor een gratis hockeystick.

Meedoen? Meld je aan via [email protected]
 
7-3-2023 Nieuws