Update trainingen

18-11

Beste hockeyers,

 

Gisteravond heeft Premier Rutte laten weten dat we met ingang van morgen (donderdag 19 november) weer terug gaan naar de lockdown regels van 3 weken geleden.

Voor ons als sporters betekent dit het volgende;

De jeugdleden mogen net als voorheen gewoon hun trainingen volgen, voor hen verandert er niks.

De seniorenleden mogen onder bepaalde voorwaarden weer gaan trainen. Hieronder de (door de overheid en KNHB gestelde) voorwaarden;

-Maximaal 4 personen per kwart veld.

-Iedereen dient minimaal 1,5 meter onderlinge afstand te houden (partijtjes spelen is dus niet toegestaan)

-Elk groepje van 4 personen moet duidelijk herkenbaar zijn als zijnde groep (bv d.m.v. hesjes) en mag zich niet mengen met andere groepen.

-Bij elke groep van 4 mag 1 trainer aanwezig zijn, deze dient herkenbaar te zijn als trainer.

-Na de training dient iedereen direct het complex te verlaten.

-Publiek is (helaas) nog steeds niet welkom.

Om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk op het veld staan dient elk team zelf onderling afspraken te maken over wie welke dagen komt trainen.

We snappen dat dit niet de ideale situatie is en ook wij horen de geluiden dat er onder een deel van onze leden de wens is om meer te mogen maar helaas biedt de overheid deze ruimte nog niet.

Onze oproep is dan ook aan iedereen om zich aan bovenstaande regels te houden. Mocht blijken dat er teams zijn die zich niet aan deze regels houden dan zullen deze teams alsnog een trainingsverbod krijgen om te voorkomen dat de hele club met extra maatregelen te maken krijgt.

Daarnaast vragen wij aan iedereen om voorzichtig te zijn en verstandig met de situatie om te gaan.

Bij (de inmiddels bekende) klachten geldt; Blijf thuis…..

 

Van 30 november t/m 28 februari zal er volgens een aangepast rooster 1x per week getraind worden. Dit schema is binnenkort terug te vinden in Lisa.

 

Met sportieve groet,

Bestuur en TC

 
18-11-2020 Mededelingen