Op 22 juni inleveren van HVZ shirts en keeperstassen
5-5-2019
Hallo HVZ leden,

Nog een klein aantal wedstrijden en dan zit seizoen 2018/19 er al weer op.

Bij HVZ zijn er eerst nog de einde sezoen BBQ op 19 mei, heb je je al opgegeven? Maar ook het Pinkstertoernooi voor B&C junioren op 8&9 juni (wanneer je daar niet speelt altijd leuk om te komen kijken) en natuurlijk de Jongste Jeugd slotdag op 15 juni.

Dit samen bepaalt de datum voor inleveren van de HVZ shirts en keeperstassen op zaterdag 22 juni. Dit is zo snel als mogelijk ná de competitie en ruim vóór de zomervakantie.

+ Wanneer: zaterdag 22 juni 2019

+ Tijd: tussen 10:00-14:00 uur

+ Waar: Clubhuis HVZ


Wat kunnen jullie al zelf doen?
- Wanneer je op of na 22 juni nog een toernooi hebt, stuur svp een mailtje naar de materiaalcommissie, welk team en de datum van het evenement. Zoals altijd vinden we een oplossing.

- Maak een lijstje met tekortkomingen aan de keepersspullen. (wanneer van toepassing)

- Zorg dat de keeperstas, zoals altijd, goed kan luchten (open wegzetten).

- Maak bv een lijstje met namen van de spelers met welke shirtmaat zij volgend seizoen nodig hebben, niet te klein inschatten.

- Wanneer je ze gaat inleveren, zorg dat de ballen-, team- en keeperstas goed droog en handstoffer schoon zijn maar zorg ook dat alle privé eigendommen er uit zijn.

- Verzamel de shirts. Al mag het niet, zijn er teams waar de coaches de shirts niet centraal bewaren en wassen!
Zorg dat je alle shirts compleet hebt (vervangingswaarde is EUR 40,-)

- Bedenk, dat aan het begin van het seizoen iedereen inspeelballen en 11-tallen per team 2 uitloopmaskers in bruikleen gekregen hebben.
Zorg dat je alles compleet hebt wanneer je op 22 juni naar HVZ komt.

- Lever aub alle eigendommen van HVZ in. Wij als materiaalcommissie proberen goed en flexibel te faciliteren en omdat het in de loop van het seizoen het regelmatig voorkomt of wij even voor.... kunnen zorgen, ligt niet alles vast.
Daarom doen wij een beroep op iedereen zijn of haar verantwoordelijkheidsgevoel om alles weer terug te geven. Materialen achterhouden 'voor het geval dat' kost niet alleen HVZ (en daarmee ook u) geld, maar is ook benadelen van anderen.

Alvast bedankt voor jullie support!

Met vriendelijke groeten,
Frank Dercksen

Weetjes:
- De HVZ materiaalcommissie bestaat uit: Harold Mulder en Frank Dercksen.
- Heb je gedurende het seizoen vragen of opmerkingen over de hockeymaterialen door HVZ aan jou verstrekt? Deze vragen graag per mail naar: [email protected]
- Stuur je een mailtje aan één van de materiaalcommissie leden, gebruik dan toch: [email protected] mogelijk wordt je dan nog sneller geholpen!