ZAAL-teams, is jullie uitrusting in orde?
1-12-2018
Coaches/managers van zaalteams:
>>> controleer bij jullie keepers of alles in orde is!

Keeperstassen
Volgende week begint de zaalcompetitie.
Heb je jouw keeperstas nog in de locker staan? Denk er dan aan om dit goed te organiseren en de tas er op tijd uit te halen. (riempjes wisselen!!!)

Zaalbandjes
Anders dan andere jaren!!!
>>> zie eerder verstuurde mails, de zaalbandjes worden NIET automatisch uitgedeeld!

>>> Denk er aan, stalen gespen op jouw klompen zijn in de zaal verboden!!!! Ook worden vaak veldbandjes geweigerd (ook al zijn de stalen gespen met duct- of gaffertape afgeplakt)

Denk er aan op tijd naar zaalbandjes wisselen,
"op tijd" is niet in de zaal een paar minuten vóór de eerste wedstrijd!!!
Bewaar de veldbandjes goed!!! Die heb je in maart weer nodig.

Zaalbandjes worden na het zaalseizoen weer ingenomen!

Zaalhoezen
De materiaalcommissie werd eerder al gevraagd om zaalhoezen voor de legguards. Wat zoeken op internet leerde dat deze zinvol maar ook niet goedkoop zijn.

Voor de ongeveer 20 zaalteams zaalhoezen kopen zou een grote investering zijn die door een relatief kleine groep gedurende een korte tijd van het seizoen gebruikt wordt. HVZ wil best investeren maar dan graag in middelen die voor een grotere groep en langer van toepassing zijn.

Daarom is besloten niet in zaalhoezen te investeren. Dit mede omdat er ook al keepers zijn wie deze hoezen al zelf gemaakt of aangeschaft hebben. Met een beperkte investering en de kant en klare gebruiksaanwijzing gevonden op internet, liggen deze self made zaalhoezen binnen ieder zijn of haar bereik.

Met vriendelijke groeten

Namens de HVZ materiaalcommissie,
Frank Dercksen

Weetjes:
- De HVZ materiaalcommissie bestaat uit: Harold Mulder en Frank Dercksen.
- Heb je gedurende het seizoen vragen of opmerkingen over de hockeymaterialen door HVZ aan jou verstrekt? Deze vragen graag per mail naar: [email protected]
- Stuur je een mailtje aan één van de materiaalcommissie leden, gebruik dan toch: [email protected] mogelijk wordt je dan nog sneller geholpen!
- Behandel ons / communiceer met ons zoals jij graag wilt dat jij behandeld wordt / dat er met jou gecommuniceerd wordt.