Hockey Vereniging Zevenaar, Hengelder 3, 6902 PA Zevenaar. Telefoon: 0316 - 527341


Seizoenstart 2018/2019


De start van het seizoen 2018/2019 staat voor de deur en achter de schermen is weer hard gewerkt om alles op orde te krijgen.

Vanaf 20 augustus wordt gestart met de veldtrainingen. Op de HVZ-site (achter de inlog) kun je lezen hoe de trainingen zijn ingepland en welke trainers de trainingen zullen verzorgen.
Zonder tegenbericht gaan de trainers van jouw team er van uit dat je aanwezig bent. Houd de HVZ-site in de gaten voor eventuele wijzigingen.

De competitiewedstrijden starten in het weekend van 8/9 september.
Voor een aantal teams is nog niet bekend wie de coach/manager van het team is.

Wij horen graag via een mailtje wie zich kandidaat stelt voor het coachen/managen van een team.

Namens de TC van HVZ wens ik jullie een sportief en vooral plezierig seizoen toe.

Met vriendelijke groet,

Peter Roos
Voorzitter TC HVZGerard Alblas Trainer/Coach 1e Herenteam Hockeyvereniging Zevenaar.


Gerard Alblas (46) is met ingang van het seizoen 2018-2019 trainer-coach van het eerste herenteam van Hockeyvereniging Zevenaar.

Met het aantrekken van Gerard Alblas is de professionele technische staf van HV Zevenaar compleet.
Eerder al werd Peter Brands aangetrokken als trainer/coach voor het 1e Damesteam. Daarnaast keert Arjan van Zanen terug als trainer/coach van het Meisjes A1 team en gaat Martin Veldman de jongenslijn trainen.

Gerard Alblas komt van EHV uit Enschede, waar hij afgelopen seizoen het 1e herenteam onder zijn hoede had. Gerard Alblas volgt het duo Sjoerd Wenting/Maarten Stuurman op. Ook in het seizoen 2016-2017 was Gerard Alblas trainer/coach van het 1e herenteam van Zevenaar. Voorheen speelde hij zelf bij diverse verenigingen als de Gooische en EHV en Hattem. Zijn trainersloopbaan liep via GHBS, de Gooische, Amersfoort, Leusden, Weesp en EHV naar Zevenaar.

Aanvoerder Rick Reuling van HV Zevenaar is blij met zijn terugkeer. "Een professionele trainer, met goede technische en tactische kwaliteiten. Hij is duidelijk en recht door zee. Hij verwacht veel van de spelers, wij kunnen ons daardoor verder door ontwikkelen”." Het is prettig terug te keren bij HV Zevenaar. Ik heb veel zin om het nieuwe seizoen met een grotendeels andere groep weer aan de slag te gaan”, aldus Gerard Alblas.

" Het doel is handhaving in de 2e klasse met een plek in de middenmoot” aldus voorzitter Bert Cornelese. " Deze nog relatief jonge groep heeft vorig jaar veel ervaring opgedaan.
Het team kan nu verder groeien met Gerard als coach”.Dringend ondersteuning gezocht voor de barplanning zaterdag en zondag


Hallo leden van HVZ,

De barcommissie is dringend op zoek naar 2 tot 3 personen die de barplanning voor de zaterdag en de zondag willen verzorgen.

Natuurlijk heeft u belangstelling maar misschien ook vragen? Dan graag een mailtje naar: [email protected]

Kandidaten worden dan zsm ingewerkt.

Alvast bedankt,

Barcommissie HVZDe HVZ kampioenen 2017-2018
2018 slotdag Jongste Jeugd voor E6 teams was 16 juni bij HVZ


Vandaag was bij HVZ de slotdag Jongste Jeugd voor E6.
Teams uit Arnhem, Ede, Malburgen, Oosterbeek, Velp, Wageningen, Westerduiven, Zutphen en Zevenaar genoten van het mooie weer en de leuke wedstrijden.

Na lang overleg werd Ede ME3 gekozen tot mooist geklede team.

Wat foto impressie's zijn HIER te vinden

(in verband met de nieuwe AVG richtlijnen zijn er geen mogelijkheden om teamfoto's te plaatsten)
Meisjes D2 zien er ook uit om door een ringetje te halen.


Meisjes D2 loopt er ook extra netjes bij op en naast de hockeyvelden.
Dankzij DENNED, MVO, Habru en BAS lopen zij in nieuwe team jacks.

Alle sponsoren, ontzettend bedankt!
Meisjes A2 loopt er weer extra netjes bij op en naast de hockeyvelden.


Meisjes A2 loopt er weer extra netjes bij op en naast de hockeyvelden.
Dankzij de sponsoren bakkerij Godschalk en IT bedrijf Q-site, lopen zij in nieuwe team jacks.

Godschalk en Q-site; Ontzettend bedankt!Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ook bij HVZ?

U heeft er vast al over gelezen of van gehoord, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van privacy.
De Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze AVG geldt voor de hele Europese Unie en heeft gevolgen voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. Dus ook voor alle hockeyverenigingen van de KNHB.

De tekst hierboven en aanvullende informatie staat hier op de site van de KNHB.

Maar, denkt u dan, wat zijn dan bij voorbeeld consequenties van deze AVG?
- Even een teamfoto plaatsen kan niet meer. Iedereen op de foto moet toestemming geven.
- Snel die leuke actiefoto van een wedstrijd op social media plaatsen kan niet meer. Iedereen op de foto moet toestemming geven.
- En nog heel veel meer.

Ook HVZ is hier mee bezig. Met behulp van het KNHB tool en Lisa wordt bepaald welke activiteiten er nodig zijn zodat ook HVZ aan de AVG voldoet.
Informatie

VERBINDING en COMMUNICATIE: HVZ CAFE !


Voor alle betrokkenen bij HVZ, leden, ouders en natuurlijk ook anders betrokken!

In het verleden was er zoiets als een clubavond op HVZ. Daar troffen bestuur en commissies elkaar en kon er veel worden afgestemd.
Het bestuur wil dit graag in ere herstellen met daarbij de mogelijkheid voor alle leden, ouders en andere betrokkenen om vragen te stellen, uitleg te krijgen over een onderwerp of anderszins betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van HVZ.

Deze opzet noemen we het HVZ CAFE!
We ontmoeten elkaar 2x per maand op maandagavond vanaf 19:45 uur in ons clubhuis.

Kijk in de HVZ clubagenda voor de geplande data.
SponsorenSponsoren zijn erg belangrijk voor onze vereniging, zij zorgen ervoor dat wij als vereniging kunnen floreren. Wij van HVZ willen daarvoor weer onze sponsoren helpen door hen onder de aandacht te brengen van onze leden.
Onlangs is onze hockeyvereniging een sponsor overeenkomst aangegaan met Glaspunt B.V.
HVZ en Volvo Harrie Arendsen hebben het langdurige partnership tussen beide partijen wederom verlengd.Volvo en Harrie Arendsen zijn al 15 jaren verbonden aan de hockey in de regio en aan HVZ.

Namens Volvo Harrie Arendsen in Zevenaar meldt vestigingsleider Tino Theunisse "verheugd te zijn dat de samenwerking bestendigd wordt". Dit uit zich o.a. in het aanbieden van mobiliteit voor de vereniging en leden en het ondersteunen van de jeugdlijn van HVZ.

" HVZ en Volvo Harrie Arendsen werken al jaren samen. Harrie Arendsen Volvo zal ook in de toekomst mooie dingen doen voor HVZ. Zo is er o.a. contact met verschillende spelers van het nederlandse heren- en vrouwenteam, die als ambassadeur voor Volvo werken. Wat zou het fantastisch zijn om deze ambassadeurs op de velden van HVZ te hebben, zodat onze jeugd extra trainingen en clinics zal krijgen", meldt HVZ voorzitter Bert Cornelese.

Zaterdag 21 april a.s. tijdens de slotdag van de Tulpencursus 2018 zal Volvo Harrie Arendsen het nieuwste model in de Volvo lijn, de XC40, voor alle leden en bezoekers presenteren.
HVZ is bijzonder blij om te kunnen melden dat Rabobank Arnhem en Omstreken tot en met 2020 als hoofdsponsor aan HVZ verbonden blijft!


In het bijzijn van de sponsorcommissie ondertekenden Lidewijde Koot,
Directeur Particulieren en Private Banking Rabobank Arnhem e/o en
Bert Cornelese, voorzitter HVZ, op vrijdag 16 maart jl. de overeenkomst.

" HVZ is verheugd in het verlengen van de overeenkomst met de Rabobank als hoofdsponsor. De Rabobank is al vele jaren verbonden aan HVZ en bijzonder betrokken bij de hockeysport.
Het is een betrouwbare partner waarmee we altijd in goed overleg zijn en daarbij ons al vele jaren ondersteunen in het uitvoeren van het beleid van HVZ", meldt voorzitter Bert Cornelese.
Goed werk van de sponsorcommissie! Dank gaat uit naar Geert Kingma en Andre Mulder en naar Frank Dercksen voor het maken van de foto's.
Club van 50De sponsorcommissie heeft een groot bord in de hal van het clubhuis geplaatst, waarop de 'Club van 50' wordt gepresenteerd. Iedereen die HVZ een warm hart toedraagt en graag wat extra's aan de club wil doneren, krijgt daarop een vermelding. De eerste plaatsen zijn reeds bezet!

Voor meer info: [email protected]