Hockey Vereniging Zevenaar, Hengelder 3, 6902 PA Zevenaar. Telefoon: 0316 - 527341Stuur een mailtje aan: [email protected] en laat weten waarvoor jij belangstelling hebt!Het is weer herfst en de bladeren vallen weer van de bomen...op onze velden.


De herfst is in volle gang, dat zien we ook aan het blad op de hockeyvelden.

Om de velden geschikt te houden voor de trainingen en wedstrijden, zullen we een beroep doen op de vrijwilligers.
De komende 5 zaterdagen (startend op 27 oktober) vragen we hulp van enkele ouders van de vroegspelende teams. Hiervoor zijn reeds mails naar de coaches gestuurd.

Omdat de taak bladblazen niet standaard in het systeem staat, komt deze onder het kopje 'zaaldienst' te staan met de opmerking dat het bladblazen betreft. 2 Bladblazers en overig gereedschap zijn aanwezig.

Tijdstip: Start 8.30, einde rond 9.30.

Klusgroep HVZ
Dierking Coiffures leden actie HVZ


Met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019 is Dierking Coiffures de trotse sponsor van HVZ.

Om deze samenwerking extra kracht bij te zetten heeft Dierking-Coiffures een exclusieve actie voor HVZ leden; op vertoon van de speciale HVZ kortingsbon 20% korting bij uw eerste bezoek.

Dierking-Coiffures staat garant voor kwaliteit. Daarvan is de Intercoiffure-Ster het bewijs. Intercoiffure is een internationale organisatie waarbij alleen hoog gekwalificeerde kappers uit 35 landen zijn aangesloten. In 1985 is Dierking Coiffures toegetreden tot deze gerenommeerde club. Dierking Coiffures behoort tot de 90 topkappers van de sectie Nederland-Intercoiffure.

Meer weten of afspraak maken? Kijk op www.dierking-coiffures.nl U kunt Dierking-Coiffures bezoeken aan het Raadhuisplein, nummer 5 in Zevenaar. Hier staat de kortingsbon.
HVZ zoekt een Barhoofd / Kastelein voor de zondag (betaald)


Voor de zondag is Hockey Vereniging Zevenaar op zoek naar een Barhoofd / Kastelein (betaald).

Heb jij hiervoor belangstelling, of weet je iemand die dit leuk vind om te doen?
Stuur dan een mailtje naar: [email protected] t.a.v Michiel Visser.
"Grote Clubactie 2018!


Ja, HVZ doet weer mee met de Grote ClubActie lotenactie.

Van elk lot gaat 80% naar de clubkas.
Jeugd, van Benjamins t/m de C krijgt, de komende week de boekjes uitgereikt, zodat we allemaal op 15 september van start kunnen gaan.

Wat is er te winnen?
Voor de beste 10 verkopers een mooie waardebon, voor het beste verkopende team (welk team verkoopt de meeste loten?) een super lekkere taart.
De Grote Clubactie is voor iedereen. Naast de jonge loten verkopers kunnen bv. ook de overige HVZ teams kunnen loten verkopen (bv. per team 1 boekje) en zo bijdragen aan de opbrengst.

Welk team gaat deze uitdaging aan? Laten we zoveel mogelijk loten verkopen voor een mooie opbrengst!
Wil je meer info over de Grote Clubactie en boekjes voor je team?
Stuur een kort mailtje naar [email protected] en wij nemen contact met je op."

Met vriendelijke groet,
André Mulder
Dringend ondersteuning gezocht voor de barplanning zaterdag en zondag


Hallo leden van HVZ,

De barcommissie is dringend op zoek naar 2 tot 3 personen die de barplanning voor de zaterdag en de zondag willen verzorgen.

Natuurlijk heeft u belangstelling maar misschien ook vragen? Dan graag een mailtje naar: [email protected]

Kandidaten worden dan zsm ingewerkt.

Alvast bedankt,

Barcommissie HVZ

Informatie

VERBINDING en COMMUNICATIE: HVZ CAFE !


Voor alle betrokkenen bij HVZ, leden, ouders en natuurlijk ook anders betrokken!

In het verleden was er zoiets als een clubavond op HVZ. Daar troffen bestuur en commissies elkaar en kon er veel worden afgestemd.
Het bestuur wil dit graag in ere herstellen met daarbij de mogelijkheid voor alle leden, ouders en andere betrokkenen om vragen te stellen, uitleg te krijgen over een onderwerp of anderszins betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van HVZ.

Deze opzet noemen we het HVZ CAFE!
We ontmoeten elkaar 2x per maand op maandagavond vanaf 19:45 uur in ons clubhuis.

Kijk in de HVZ clubagenda voor de geplande data.
SponsorenSponsoren zijn erg belangrijk voor onze vereniging, zij zorgen ervoor dat wij als vereniging kunnen floreren. Wij van HVZ willen daarvoor weer onze sponsoren helpen door hen onder de aandacht te brengen van onze leden.
Onlangs is onze hockeyvereniging een sponsor overeenkomst aangegaan met Glaspunt B.V.
HVZ en Volvo Harrie Arendsen hebben het langdurige partnership tussen beide partijen wederom verlengd.Volvo en Harrie Arendsen zijn al 15 jaren verbonden aan de hockey in de regio en aan HVZ.

Namens Volvo Harrie Arendsen in Zevenaar meldt vestigingsleider Tino Theunisse "verheugd te zijn dat de samenwerking bestendigd wordt". Dit uit zich o.a. in het aanbieden van mobiliteit voor de vereniging en leden en het ondersteunen van de jeugdlijn van HVZ.

" HVZ en Volvo Harrie Arendsen werken al jaren samen. Harrie Arendsen Volvo zal ook in de toekomst mooie dingen doen voor HVZ. Zo is er o.a. contact met verschillende spelers van het nederlandse heren- en vrouwenteam, die als ambassadeur voor Volvo werken. Wat zou het fantastisch zijn om deze ambassadeurs op de velden van HVZ te hebben, zodat onze jeugd extra trainingen en clinics zal krijgen", meldt HVZ voorzitter Bert Cornelese.

Zaterdag 21 april a.s. tijdens de slotdag van de Tulpencursus 2018 zal Volvo Harrie Arendsen het nieuwste model in de Volvo lijn, de XC40, voor alle leden en bezoekers presenteren.
HVZ is bijzonder blij om te kunnen melden dat Rabobank Arnhem en Omstreken tot en met 2020 als hoofdsponsor aan HVZ verbonden blijft!


In het bijzijn van de sponsorcommissie ondertekenden Lidewijde Koot,
Directeur Particulieren en Private Banking Rabobank Arnhem e/o en
Bert Cornelese, voorzitter HVZ, op vrijdag 16 maart jl. de overeenkomst.

" HVZ is verheugd in het verlengen van de overeenkomst met de Rabobank als hoofdsponsor. De Rabobank is al vele jaren verbonden aan HVZ en bijzonder betrokken bij de hockeysport.
Het is een betrouwbare partner waarmee we altijd in goed overleg zijn en daarbij ons al vele jaren ondersteunen in het uitvoeren van het beleid van HVZ", meldt voorzitter Bert Cornelese.
Goed werk van de sponsorcommissie! Dank gaat uit naar Geert Kingma en Andre Mulder en naar Frank Dercksen voor het maken van de foto's.
Club van 50De sponsorcommissie heeft een groot bord in de hal van het clubhuis geplaatst, waarop de 'Club van 50' wordt gepresenteerd. Iedereen die HVZ een warm hart toedraagt en graag wat extra's aan de club wil doneren, krijgt daarop een vermelding. De eerste plaatsen zijn reeds bezet!

Voor meer info: [email protected]