Nieuws van HVZ

Eerste helft hockeyseizoen voorbij


We hebben de eerste helft van het veld hockeyseizoen er op zitten en we kunnen terugkijken op een prima 1e seizoen helft. Er is over vrijwel de hele linie goed hockey gespeeld en bij verreweg de meeste teams gaat een gezellige, leuke sfeer en goede prestaties prima samen.

Bijna alle officiële veldtrainingen zijn nu afgelopen en vanaf dinsdag 2 december 2014 gaan de eerste junioren teams de zaal in.
Het zaaltraining schema staat op de website en is verstuurd naar alle coaches. Hetzelfde geldt voor het zaalcompetitie speelschema deze staat op de site. Vandaag zijn de teams er aan gekoppeld. Je moet kijken onder zaalMA1, zaalMC4, zaalJD1 etc., de coaches hebben ook een overzicht ontvangen van het speelschema.

De looptrainingen zijn ook afgelopen en we gaan dit nu evalueren en vervolgens bepalen hoe we met de looptrainingen na de winterstop verder gaan.
Heel veel succes en plezier in de zaal en als er vragen zijn dan horen we die graag via zaalhockey@hvz.info.


Benjamins oefenwedstrijdjes


Zaterdag 22 nov. 2014
kwamen de Benjamins van DHC (Doetichemse Hockey Club) bij onze Benjamins op bezoek. Zij hebben 3 oefenwedstrijdjes tegen elkaar gespeeld. Het zonnetje scheen en er was veel belangstelling van ouders, opa’s, oma’s en broertjes en zusjes.


De jongens en meiden van beide clubs hebben vreselijk hard hun best gedaan en na afloop hebben we gezamenlijk nog wat gedronken en gesnoept.

DHC heeft ons uitgenodigd om na de winterstop een keertje bij hun langs te komen voor een paar oefenwedstrijdjes en dat gaan we zeker doen!


Mini van de week


Het was alweer een tijd geleden dat we bij HVZ de 'Mini van de week' kenden. Dit is een lid van de jongste jeugd, die op zondag bij Dames 1 of Heren 1 extra in het zonnetje gezet wordt en zo kennis maakt met de "grote" hockeyers bij HVZ.

Zondag 16 nov. 2014 waren het Marit de Kruijs, Lynn Barten en Kahlen Peters,die de volledige warming up van de Dames meededen. Bij Heren 1 was dat Gerrit van der Linde. Zij hadden veel plezier!HVZ bestaat 50 jaar!

Het seizoen 2014-2015 is voor HVZ een lustrum jaar. Onze club bestaat dan 50 jaar!

De clinic op 30 aug. 2014 was de start van de viering van ons 50-jarig bestaan. De sponsorcommissie heeft een groot bord in de hal van het clubhuis geplaatst, waarop de 'Club van 50' wordt gepresenteerd. Iedereen die HVZ een warm hart toedraagt en graag wat extra's aan de club wil doneren, krijgt daarop een vermelding. De eerste plaatsen zijn reeds bezet!

Voor meer info: clubvan50@hvz.info