2e Zaterdag tulpencursus 2014

Ook de tweede zaterdag van de Tulpencursus was een succes!
Iedereen was gemotiveerd en er waren vele vrolijke gezichten.
Terwijl de kinderen druk bezig waren op het veld, werden de ouders door de voorzitter geïnformeerd over HVZ als vereniging. Er werden zaken besproken zoals respect, plezier, trainingen, vrijwilligerswerk, trimhockey en andere zaken die bij HVZ spelen.

Ken jij iemand die zaterdag 19 april ook mee wil doen, dan kan diegene zich aanmelden via tc-jeugd@hvz.info.
Zie "Tulpencursus 2014, 12 april" voor alle foto's!Vrienden van HVZ


Sinds 1 maart 2013 bestaat de club "Vrienden van HVZ".
Het doel van deze club is om zoveel mogelijk oud-leden te (blijven) betrekken bij het wel en wee van onze vereniging.

Omdat over ruim een jaar, HVZ de gouden mijlpaal van 50 jaar bereikt, willen wij ons nu in eerste instantie erop richten zoveel mogelijk (oud-)leden op te trommelen voor dat grandioze feest.

Ook degenen, die momenteel lid zijn van HVZ en nog duidelijk banden hebben met leden uit de kortere of langere historie van onze club, worden hartelijk uitgenodigd zich aan te melden bij de "Vrienden van HVZ". Je zult je niet alleen voelen, want we hebben al 90 leden! Voor de contributie van €20 per jaar hoef je het niet te laten, want je krijgt het dubbel en dwars terug.Verdere informatie is in te winnen bij Wil van Berkel.
Je kunt je ook direct aanmelden via emailadres: vriendenvanhvz@hvz.info
Samenwerking HVZ met CIOS Arnhem


Op woensdagmiddagen loopt een groep van 6 CIOS studenten tot de zomervakantie hun stage bij HVZ. Zij nemen groepen jongste jeugd onder hun hoede. Wij zijn daar erg blij mee!
Onder leiding van Irene Hendriks en Aemy Visser werken zij aan hun eigen vaardigheden als trainer en aan de vaardigheden van onze kinderen. Zo snijdt het mes aan beide kanten.
We hopen dat deze samenwerking met het CIOS zo goed bevalt dat we naar volgend seizoen onze positie als erkend leerbedrijf ( Calibris ) kunnen uitbreiden. Hun aanwezigheid maakt het mogelijk meer aandacht aan de ontwikkeling van onze jongsten te geven.
Naast het Rijn IJssel College en het Liemers College, is het CIOS de derde school waar wij de samenwerking mee aangaan. Voor ons belangrijk en voor studenten een prima leerplek!

WK hockey 2014 - Den Haag


Let's celebrate hockey!

31 mei - 15 juni 2014

De Rabobank Hockey World Cup 2014 brengt de beste hockeyers en hockeysters van de wereld in Nederland. Een topsportspektakel dat je niet wilt missen! Veroveren de Oranje-vrouwen na Olympisch goud ook de wereldtitel? En pakken de Oranje-mannen WK-goud in eigen huis, net als in 1998? Er zijn maar liefst 76 wedstrijden en talloze muziek- cultuur- en sportevenementen buiten de stadions. Maak het mee in Den Haag!


Over minder dan 75 dagen zal dit evenement starten. Via de volgende link kan je kaarten bestellen en de oranje dames en heren aanmoedigen. Bestel nu, want de kaartverkoop gaat erg snel! https://rabobankhockeyworldcup2014.nl/kaartverkoop

De beste landen van dit moment zullen op het komend WK gaan strijden om de wereldtitel. Hoe deze wedstrijden gespeeld worden, kan je via het wedstrijdschema zien, surf naar https://rabobankhockeyworldcup2014.nl/schedule.

Tijdens de Rabobank Hockey World Cup 2014 vormt het Kyocera Stadion, thuisbasis van ADO Den Haag, het hart van alle activiteiten. Dit moderne stadion, in gebruik genomen in 2007, heeft plaats voor 15.000 toeschouwers. Zij zitten door de unieke indeling overdekt en dicht bij het veld. Op loopafstand van het Kyocera Stadion komt een volwaardig tijdelijk stadion. Het tijdelijke kunstgrasveld in het GreenFields Stadion is identiek aan het veld in het hoofdstadion. In het GreenFields Stadion is plaats voor 5.000 mensen, 1.000 tribuneplaatsen zijn overdekt. De bouw hiervan is reeds gestart.
Kortom, wil je een unieke hockey ervaring beleven van wereldniveau?
Ga dan snel naar http://www.rabobankhockeyworldcup2014.nl
voor alle info, of download de app!
Nieuwe doeken in de ballenvangers


Voor onze sponsoren ABCO en Univé hebben we op het hoofdveld nieuwe doeken in de ballenvangers geplaatst. Het zijn de eerste doeken van dit formaat bij HVZ!Hockey app


Onze club is nu ook te vinden via 'Lisa hockey' in de app/play store.
Als je in de store naar 'Lisa hockey' zoekt, vind je de zog. generieke app van Lisa (Lisa is het systeem wat bijna alle hockey clubs gebruiken voor de website, KNHB koppeling en de ledenadministratie). Nadat je de app hebt geïnstalleerd, kies je als club Zevenaar.
Wanneer je niet inlogt, kun je wel alles van de club zien (handig voor bijv. Opa en Oma). Door met je lidnummer en wachtwoord in te loggen, krijg je bij 'ik' ook alle informatie van je team beschikbaar. Je kunt zelfs je agenda vullen vanuit de app zodat je altijd weet waar en wanneer je een wedstrijd hebt!
Android app on Google Play 


Mijn HVZOnthoud mij!

Wedstrijden

Sponsoren