Nieuws

HVZ lustrumfeest zaterdag 29 aug. en zondag 30 aug. 2015

Het is alweer voorbij!
We kunnen terugkijken op een meer dan geslaagd Lustrum weekend.

Na maanden van voorbereiding, bleek het allemaal te kloppen. De bestelling van het weer was het lastigste maar ondanks de onweersbuien van zondagmorgen, scheen daarna toch weer de hele dag de zon en liep de temperatuur flink op.

De zaterdag was met de clinics vooral voor de huidige leden. Tijdens de feestavond met Kaliber was het gezelschap al meer gemengd. Op het eind van de avond hadden veel bezoekers de zweetdruppels op het voorhoofd, want blijven stilstaan bij Kaliber, dat lukte echt niet!

Zondagochtend begon heerlijk rustig met een kopje koffie en wat erbij. In het clubhuis werd al hard gewerkt aan de perfecte lunch met o.a. super de luxe broodjes. Langzaam druppelden de spelers van "Heren 1 van nu", "Heren 1 van toen", "Dames 1 van nu" en "Dames en van Toen" en natuurlijk de huidige veteranen binnen om een kleine onderlinge competitie te spelen. Het was warm en druk langs de lijn van veld 2. Zelfs na vele jaren niet niet met elkaar gespeeld te hebben, lukte het de teams van 'toen' om een geweldige pot hockey spelen. En daarna was er natuurlijk bier en de barbecue!

Namens HVZ en de Lustrumcommissie, dank dat jullie als sporter en als betrokkene bij de vereniging, hierbij aanwezig waren. Door jullie aanwezigheid is het een gedenkwaardig weekend geworden!

Kijk hier voor de zaterdag foto's:
https://goo.gl/photos/NmYCgMWGTr2t8oKaA

Kijk hier voor de zondag foto's: 
https://goo.gl/photos/424GTLNsaEbLXheu6

En volg HVZ op Facebook:
https://www.facebook.com/HockeyVerenigingZevenaar


Club van 50

De sponsorcommissie heeft een groot bord in de hal van het clubhuis geplaatst, waarop de 'Club van 50' wordt gepresenteerd. Iedereen die HVZ een warm hart toedraagt en graag wat extra's aan de club wil doneren, krijgt daarop een vermelding. De eerste plaatsen zijn reeds bezet!

Voor meer info: clubvan50@hvz.info


De lustrum commissie: lustrum@hvz.info