Nieuws van HVZAfgelopen jaar hebben we voor de 1e keer een hockey clinic georganiseerd bij HVZ. Dat was een zeer groot succes. Op zaterdag 30 augustus 2014 organiseert HVZ wederom een hockey clinic in samenwerking met Bovelander & Bovelander. Vorige keer was Lidewij Welten bij HVZ. Welke hockey international deze keer aanwezig zal zijn, is natuurlijk een verrassing!

Op 30 augustus 2014 hebben alle jongste jeugd en junioren leden kans om deel te nemen aan de hockey clinic, de laatste hockey technieken te leren, samen te spelen met een international-wereldkampioen en vooral ook met elkaar veel plezier te hebben.
Die dag zal er ook een hockey ruilbeurs zijn en verschillende andere leuke activiteiten.

Het seizoen 2014-2015 is voor HVZ een lustrum jaar.
Onze club bestaat dan 50 jaar!
De clinic is daarmee ook de start van de viering van ons 50-jarig bestaan!!

Geef je op voor 31 juli 2014 door slechts 10€ per deelnemer over te maken op het bekende bankrekeningnummer (NL91RABO0304802778) van HVZ. Er zijn 200 plaatsen en VOL is VOL!!

Inloop vanaf 10.00 uur en het programma voor de Jongste Jeugd start om 11.00 uur. Meer details volgen!

Met sportieve groet.
De Technische CommissieJongste Jeugd en JuniorenHVZ

Bedankdag 2014 superdruk en gezellig

De bedankdag 2014 bij HVZ was dit jaar anders van opzet: nieuwe teams en samen de WK finale kijken.
Rond 14:30u verzamelden een aantal nieuwe teams zich om alvast even bij elkaar te komen. Ondertussen werd het clubhuis ingericht om met z'n allen naar de WK finale wedstrijd van de Dames te gaan kijken. Met meer dan 210 mensen bleek de belangstelling zo groot, dat niet iedereen in het clubhuis zou passen. Er werd besloten dat een 2e scherm nodig was. Hiervoor werd gekozen een beamer te plaatsen in het sportmagazijn zodat een 2e groep buiten onder de stertent kon kijken. Door het mooie weer was er helaas zoveel licht inval dat het beeld vaag werd. Tijdens de pauze is een flatscreen geplaatst waardoor het beeld beter zichtbaar was. Paul van Bommel, Jan Bartels en Jeroen van Gennep leverden knap werk om iedereen toch nog te laten genieten.

Na de WK finale, was het de beurt aan de voorzitter om een aantal leden te bedanken voor hun inzet. Zo werd een aantal stoppende vrijwilligers een bedankfles aangeboden.
De Jan de Neeff bokaal werd uitgereikt aan Twan Koers voor zijn TC- en onderhoudsactiviteiten, en zijn tomeloze creativiteit ( Liedewij Welten op HVZ !).
Martijn Engelberts
ontving de Cas Stevens oorkonde voor zijn jarenlange succesvolle inzet als trainer en coach van meerdere HVZ meiden teams.

 

Op zulke actieve leden mogen wij heel erg trots zijn!
Ook de promotie van Dames 1 werd niet vergeten en MB2 werd gehuldigd met hun kampioenschap.
Na dit 'officiële' gedeelte was het tijd voor een hapje en slagerij Appie van Uum was aanwezig om iedereen te voorzien van een heerlijke barbeque. De zon stond hoog en het was goed vertoeven op het terras bij HVZ terwijl veel kinderen zich vermaakten op het hockeyveld!

Iedereen harstikke bedankt voor deze gezellige bedankdag, SUPER!Klik hier voor het foto album.


Hockey app


Onze club is nu ook te vinden via 'Lisa hockey' in de app/play store.
Als je in de store naar 'Lisa hockey' zoekt, vind je de zog. generieke app van Lisa (Lisa is het systeem wat bijna alle hockey clubs gebruiken voor de website, KNHB koppeling en de ledenadministratie). Nadat je de app hebt geïnstalleerd, kies je als club Zevenaar.
Wanneer je niet inlogt, kun je wel alles van de club zien (handig voor bijv. Opa en Oma). Door met je lidnummer en wachtwoord in te loggen, krijg je bij 'ik' ook alle informatie van je team beschikbaar. Je kunt zelfs je agenda vullen vanuit de app zodat je altijd weet waar en wanneer je een wedstrijd hebt!
Android app on Google Play