Nieuws van HVZ

Sportiviteit & Respect hebben wij als HVZ hoog in het vaandel staan. Bij ons gaan sportiviteit, gezelligheid en prestatie 'hand in hand'.
Dat willen we graag zo houden en daarom gaan wij ook, net als andere verenigingen, het Shake Hands initiatief uitvoeren.
Shake Hands is een initiatief dat in het afgelopen seizoen vanuit alle verenigingen uit district Noord-Holland is ontstaan en erg succesvol gebleken. Shake Hands heeft als doel extra aandacht te geven aan Sportiviteit & Respecten daarmee de hockeycultuur waar we allemaal zo trots op zijn bewaren.

Hoe gaan we dat met elkaar doen?
Kijk hier eerst eens naar een aantal mooie voorbeelden
https://www.youtube.com/watch?v=ckwtXg-5sBw&feature=youtu.be

Aan de start van het nieuwe hockeyseizoen introduceren we Shake Hands. Eigenlijk zijn het hele makkelijke en 'voordehand' liggende momenten.

Clinic alweer voorbij

Op zaterdag 30 augustus 2014 heeft HVZ weer een hockey clinic georganiseerd in samenwerking met Bovelander & Bovelander. Deze keer was Ronald Brouwer te gast als 220-voudig international.

193 leden waren aanwezig om deel te nemen aan de hockey clinic, de laatste hockey technieken te leren, samen te spelen met Ronald en vooral ook met elkaar veel plezier te hebben. Het weer was minder, maar de inzet van iedereen, was zeker niet minder!

Er was ook een hockey ruilbeurs, "bitje-happen", voor de hongerigen was er een rijdende frites kraam en ook lekkere hollandse appels.

HVZ bestaat 50 jaar!


Het seizoen 2014-2015 is voor HVZ een lustrum jaar.
Onze club bestaat dan 50 jaar!

De clinic was daarmee ook de start van de viering van ons 50-jarig bestaan. De sponsorcommissie heeft een groot bord in de hal van het clubhuis geplaatst, waarop de 'Club van 50' wordt gepresenteerd. Iedereen die HVZ een warm hart toedraagt en graag wat extra's aan de club wil doneren, krijgt daarop een vermelding. De eerste plaatsen zijn reeds bezet!

Voor meer info: clubvan50@hvz.info

De Rabo Hockey Fandag: het mooiste feestje na het WK


Het is inmiddels een mooie traditie in hockeyland; de jaarlijkse Rabo Hockey Fandag. Honderden kinderen beleven de dag van hun leven met de hockey internationals van Jong Oranje en het grote Oranje. De editie van 2014 vindt plaats op zaterdag 18 oktober op hockeyclub SCHC in Bilthoven. Inschrijven is mogelijk tot 1 oktober.
Hockeyplezier en er ook nog wat van opsteken

Behalve hockeyen met de helden van het WK, kunnen kinderen tijdens een echte persconferentie de WK deelnemers diverse vragen stellen. Ongetwijfeld levert dat weer een aantal ontwapende momenten op. Ook is er vanzelfsprekend alle tijd voor een foto of handtekening van de favoriete held. Tevens krijgen kinderen allerlei tips en tricks van toppers als Maartje Paumen en Robbert Kemperman. Kortom; een superdag waar elke deelnemer ook nog eens een betere hockeyer van wordt!

Nog 1 keer het WK herbeleven

Dit jaar is het een extra bijzondere Rabo Hockey Fandag. Het is namelijk de eerste keer sinds de Rabobank Hockey World Cup dat de voltallige selecties van het Nederlands dames en heren elftal weer bij elkaar zijn op een dag! Het belooft dus een mooi feestje te worden waar men ongetwijfeld gaat terugblikken op het WK goud van de dames en WK zilver van de heren.

Ga vandaag nog naar www.rabosport.nl/fandag.

Aanmelding voor de Rabo Hockey Fandag is open voor iedereen van 8 tot en met 12 jaar. Dit jaar heeft de Rabobank iets extra’s toegevoegd aan de aanmelding. Kans maken op een uitnodiging doe je door een leuke hockeyfoto te maken waarop je #samenmet jouw beste hockeyvriendje staat afgebeeld. Vervolgens dien je deze foto te uploaden op www.rabosport.nl/fandag. De origineelste inzenders vallen in de prijzen en ontvangen een uitnodiging voor de inzender en voor zijn of haar hockeyvriendje!