Nieuws van HVZ

Nieuwe sponsoren Dames 1 en Heren 1

Begin van dit verenigingsjaar hebben 3 sponsoren zich verbonden aan HVZ en in bijzonder aan de teams Dames 1 en Heren 1. De sponsoren zijn:
Gilsing wonen Autobedrijf Rennes VTC Travel Solutions

Begin december 2014 waren eindelijk de nieuwe tenue's gereed en zijn ze gepresenteerd door de teams.

Sponsoren BEDANKT!!
 

Snertfestijn 2015

Wanneer: zaterdag 28 februari 2015

Wie: alle jeugdteams (g-hockey, jongste jeugd en junioren)
Wat: wedstrijd tegen je ouders, 2 x 20 min.
Doel: maak ze in :-)

Tijd: één wedstrijd tussen 10.00 en 13.00 uur
Na afloop: lekkere snert en warme chocolademelk

Tot de 28e!
De Toernooicommissie

Avontuurlijke reis voor HVZ Meisjes C1 en D1 - Deel 2

Vervolg organisatie van deze enerverende reis voor onze jonge dames.

Zoals eerder vermeld is het programma nu volledig en de Engelse clubs zien er naar uit om onze meiden te verwelkomen.Naar we hebben begrepen wordt nu nagenoeg iedere Engelstalige film met ondertiteling bekeken door de dames, voornamelijk voor hun Engels.

Op 28 februari 2014 wordt al om 6.30 verzameld bij AC. Om 10.50 uur zullen 9 Auto’s de oversteek wagen via de tunnel tussen Calais en Folkestone. Eerst wordt er een bezoek gebracht aan Canterbury met zijn imposante Kathedraal. De plaats zelf heeft ook al geschiedenis geschreven.
Daarna wordt koers gezet naar de plaats Guildford, waar we door de plaatselijke club met open armen zullen worden ontvangen. Daar kunnen onze dames hun eerste kunsten op het hockeyveld vertonen tegen de plaatselijke jeugd van hun leeftijdsgroep!

Wordt vervolgd....

Avontuurlijke reis voor HVZ Meisjes C1 en D1 - Deel 1
Onder initiatief van enkele ouders gaan in het weekend van 28 februari en 1 maart 2015 de teams van meisjes C1 en D1 op hockeyreis naar het buitenland. En dan niet zomaar buitenland, nee het wordt zelfs ENGELAND, de bakermat van het moderne hockey!

Naast het spelen van wedstrijden tegen plaatselijke teams is er ook tijd om enkele voorname bezienswaardigheden te bezoeken, waar Engeland zo rijk aan is. En natuurlijk om kennis te maken met de Engelse leefwijze en collega-hockeysters. Wie weet komen er nog latere vriendschappen uit voort.

Het volledige programma staat al vast en de Engelse clubs zien er naar uit om onze meiden te verwelkomen. Op korte termijn wordt dit programma aan zowel ouders als meisjes voorgelegd. We hebben al wel begrepen dat er ondertussen zwaar gestudeerd wordt om hun Engels op te vijzelen....

Een avontuurlijke reis dus voor onze meiden met natuurlijk perspectief voor uitwisselingen tussen HVZ en Engelse teams en ook voor andere teams van HVZ.

Wordt vervolgd!
HVZ bestaat 50 jaar!

Het seizoen 2014-2015 is voor HVZ een lustrum jaar. Onze club bestaat dan 50 jaar!

De clinic op 30 aug. 2014 was de start van de viering van ons 50-jarig bestaan. De sponsorcommissie heeft een groot bord in de hal van het clubhuis geplaatst, waarop de 'Club van 50' wordt gepresenteerd. Iedereen die HVZ een warm hart toedraagt en graag wat extra's aan de club wil doneren, krijgt daarop een vermelding. De eerste plaatsen zijn reeds bezet!

Voor meer info: clubvan50@hvz.info