Nieuws van HVZAfgelopen jaar hebben we voor de 1e keer een hockey clinic georganiseerd bij HVZ. Dat was een zeer groot succes. Op zaterdag 30 augustus 2014 organiseert HVZ wederom een hockey clinic in samenwerking met Bovelander & Bovelander. Vorige keer was Lidewij Welten bij HVZ. Welke hockey international deze keer aanwezig zal zijn, is natuurlijk een verrassing!

Op 30 augustus 2014 hebben alle jongste jeugd en junioren leden kans om deel te nemen aan de hockey clinic, de laatste hockey technieken te leren, samen te spelen met een international-wereldkampioen en vooral ook met elkaar veel plezier te hebben.
Die dag zal er ook een hockey ruilbeurs zijn en verschillende andere leuke activiteiten.

Het seizoen 2014-2015 is voor HVZ een lustrum jaar.
Onze club bestaat dan 50 jaar!
De clinic is daarmee ook de start van de viering van ons 50-jarig bestaan!!

Er zijn reeds voldoende aanmeldingen om de clinic door te laten gaan.

Geef je op door slechts 10€ per deelnemer over te maken op het bekende bankrekeningnummer (NL91RABO0304802778) van HVZ. Er zijn nog maar enkele plaatsen en VOL is VOL!!

Inloop vanaf 10.00 uur en het programma voor de Jongste Jeugd start om 11.00 uur. Meer details volgen!

Met sportieve groet.
De Technische CommissieJongste Jeugd en JuniorenHVZ

De Rabo Hockey Fandag: het mooiste feestje na het WK

Het is inmiddels een mooie traditie in hockeyland; de jaarlijkse Rabo Hockey Fandag. Honderden kinderen beleven de dag van hun leven met de hockey internationals van Jong Oranje en het grote Oranje. De editie van 2014 vindt plaats op zaterdag 18 oktober op hockeyclub SCHC in Bilthoven. Inschrijven is mogelijk tot 1 oktober.
Hockeyplezier en er ook nog wat van opsteken

Behalve hockeyen met de helden van het WK, kunnen kinderen tijdens een echte persconferentie de WK deelnemers diverse vragen stellen. Ongetwijfeld levert dat weer een aantal ontwapende momenten op. Ook is er vanzelfsprekend alle tijd voor een foto of handtekening van de favoriete held. Tevens krijgen kinderen allerlei tips en tricks van toppers als Maartje Paumen en Robbert Kemperman. Kortom; een superdag waar elke deelnemer ook nog eens een betere hockeyer van wordt!

Nog 1 keer het WK herbeleven

Dit jaar is het een extra bijzondere Rabo Hockey Fandag. Het is namelijk de eerste keer sinds de Rabobank Hockey World Cup dat de voltallige selecties van het Nederlands dames en heren elftal weer bij elkaar zijn op een dag! Het belooft dus een mooi feestje te worden waar men ongetwijfeld gaat terugblikken op het WK goud van de dames en WK zilver van de heren.

Ga vandaag nog naar www.rabosport.nl/fandag.

Aanmelding voor de Rabo Hockey Fandag is open voor iedereen van 8 tot en met 12 jaar. Dit jaar heeft de Rabobank iets extra’s toegevoegd aan de aanmelding.  Kans maken op een uitnodiging doe je door een leuke hockeyfoto te maken waarop je #samenmet jouw beste hockeyvriendje staat afgebeeld. Vervolgens dien je deze foto te uploaden op www.rabosport.nl/fandag. De origineelste inzenders vallen in de prijzen en ontvangen een uitnodiging voor de inzender en voor zijn of haar hockeyvriendje!